Fotoböcker – digitaltryck

Software Download PixopolisInom vår produktlinje digitalt tryckta fotoböcker kan du välja mellan 9 olika format och du väljer själv sidantal från 24 ända upp till 112 sidor i 8-sidorsintervallen (För GIANT och Square XL, kan du välja i 2-sidors intervaller).
Fotobok Light och Easy har fast sidantal med 20 respektive 36 sidor. Våra digitalt tryckta fotoböcker passar utmärkt när du vill kombinera text med bilder.

Priser för Digitalt tryckta fotoböcker

 

Fotobok Hardcover

20,5 x 28 cm

Fotobok Square

20,5 x 20,5 cm

Fotobok Softcover

20,5 x 28 cm, A4

Fotobok Helix

20,5 x 28 cm, A4

Fotobok GIANT & Square XL

28 x 42,5 cm och 28 x 28 cm

Fotobok Pocket

20,8 x 11,6 cm (liggande) 11,6 x 21,6 cm (stående)

Fotobok Light

20,5 x 28 cm, A4

Fotobok Easy

14,8 x 10,5 cm

 

Inbindning:

Trådinbindning:

Hardcover, Square och de båda Pocketvarianterna sys ihop med linnetråd. Hardcover sys med 5 och de andra med 3 stygn. Detta är det traditionella, mest hållbara och exklusiva sättet att binda in en bok på, eftersom de hela uppslagen sys ihop på mitten i set om 4 och 4. Det gör att boken är lätt att bläddra i och att sidorna aldrig kan ramla ut, som de kan göra på en bok som är enbart limbunden. Ett äkta hantverk med andra ord!

 

 Bokskruvar:

I fotoböckerna GIANT och Square XL binds de enskilda boksidorna in i en fast pärm med kromade bokskruvar. Ett äkta hantverk av våra bokbindare! Fantastisk storlek på boksidorna som gör att bilderna verkligen kommer till sin rätt. Däremot rekommenderar vi inte att lägga bilder som går över båda sidorna eftersom boken inte ligger helt platt när man bläddrar.

Tips: bokskruvana går att lossa. Är du fotograf och vill göra en portfolie där bladen går att ta ut? Då är GIANT och Square XL perfekt för dig.

 

 

Spiralinbindning:

Fotobok Helix och Easy är inbundna med en spiral. Enkelt att bläddra och boken ligger helt platt när den är uppslagen.

Tips: Helix fotobok har en stabil pärm som går på utsidan av spiralen och insidorna. Om du vill „scrapbooka“ lite i din färdiga fotobok, dvs klistra in små minnen i fotoboken, så finns det plats för detta.

 

 

Liminbunden:

Fotobok Softcover är inbunden med en s.k. hotmelt-inbindning. Det är en form av lim som enstaka sidor sammanfogas med i bokens rygg. Vi använder PUR-lim som är den mest hållbara limmet på marknaden.
Fotobok Softcover är perfekt som broschyr när du behöver en mindre upplaga för att förmedla ditt budskap.